Verhuizing van bedrijven

Het verhuizen van een bedrijf is niet iets wat zomaar even gedaan kan worden. Het betekent vaak een tijdelijke onderbreking van de normale gang van zaken. Voor u is het van belang dat uw personeel daar zo min mogelijk last van heeft en na de verhuizing zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Dit vraagt om een goede voorbereiding en planning waarbij MTG uw juiste partner is.

Wij zorgen in samenspraak met u voor een snelle afhandeling van de verhuizing. Van te voren wordt de hele verhuizing in een draaiboek vastgelegd, waardoor deze op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Heeft u hulp nodig bij het verhuizen van uw kopieermachines, dan bent u bij MTG aan het juiste adres. Ons personeel is gekwalificeerd in het verhuizen van digitale kopieerapparatuur en kan tevens gebruiksinstructie geven aan uw personeel.

Wilt u meer weten over wat MTG voor u kan betekenen tijdens uw bedrijfsverhuizing, vul dan dit formulier in en we nemen contact met u op.

Parts

MTG verzorgt ook de opslag en de verdeling van parts/onderdelen. Wij doen dit 24x7 en 365 dagen per jaar. Dus al uw voorraadbeheer, opslag, overslag en zowel inbounds als outbounds.

Bij emergency outbound worden uw parts met eigen vervoer van MTG bij uw klanten afgeleverd door geheel europa. Bij niet emergency outbound worden uw parts via overnight shipment verstuurd. Uw keuze via UPS, DHL of TNT.

MTG kan ook zorgen voor uw balanstelling van de voorraad.
Voor bedrijven als Cisco, Juniper, NCR en Xerox verzorgen wij het onderdelen beheer, opslag en verdeling