Particuliere verhuizing

Elke verhuizing start met een bezoek aan uw huidige adres. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen we inschatten wat de mogelijkheden zijn en samen met u een verhuisplan opstellen.

Omdat iedere verhuizing weer anders is kunnen we hier uiteraard geen prijsopgave doen. U kunt gebruik maken van het offerte formulier dat u online kunt invullen. MTG zal aan de hand van die gegevens een afspraak met u maken en een passend voorstel doen. U kunt ons ook bellen voor een afspraak. Wij komen dan graag bij u thuis, dit is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw verhuizing:

  • MTG pakt uw inventaris in, zorgt voor de transport naar uw nieuwe woning, monteert uw meubels en plaatst deze op de juiste locatie. Wist u dat de meeste schade onstaat door het verkeerd inpakken van uw persoonlijke eigendommen? Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe uw kostbare inboedel het beste kan worden ingepakt. Schade, onstaan aan uw inboedel tijdens het inpakken en transport veroorzaakt door medewerkers van MTG zijn door ons verzekerd. Voor u een hele zorg minder.
  • MTG brengt de door u ingepakte inventaris naar uw nieuwe woning en plaats uw goederen op de juiste locatie.
  • MTG plaatst een verhuiswagen bij uw huidige adres. U zorgt zelf voor het inladen. MTG zorgt voor het transport en u zorgt zelf voor het uitladen en plaatsing van de inboedel.
  • Andere mogelijkheden kunnen ter plaatse met u worden besproken tijdens het eerste bezoek aan uw huidige adres.